Worm Delight is een bodemverbeteraar op basis van wormmest. Het is rijk aan verschillende soorten micro-organismen, voedingsstoffen en organische stoffen. Deze combinatie zorgt voor een gezonde wortelomgeving.

Een plant met een gezonde wortelomgeving heeft een optimale groei, een betere wortelontwikkeling, compacte bladgroei en een overvloedige bloei. Het biedt ook natuurlijke bescherming tegen wortelziekten, omdat pathogene schimmels en bacteriën ""geen ruimte"" hebben om te groeien.

Vooral als je biologisch groeit, is het belangrijk om micro-organismen toe te voegen. De micro-organismen breken de organische meststoffen af, waardoor ze beschikbaar kunnen worden voor de plant. Dit maakt Worm Delight de ideale combinatie met ATA NRG Upgrade, maar denk ook aan Flavor of Growth-C!

Worm Delight bevat ook mineralen en sporenelementen en zoals stikstof, fosfor, kalium, ijzer en boor, die onmiddellijk door de plant kunnen worden opgenomen. Deze mineralen dragen bij aan goede groei (stikstof) en bloemproductie (fosfor en kalium).

• Gezonde wortelomgeving
• Bodemverbeteraar
• Onmiddellijk opneembare voedingsstoffen

Inloggen

Bekijk uw order of wijzig uw gegevens.