Wilma Snijbloemen voeding is gemaakt om uw bloemen te voorzien van alle vitale ingrediënten, die nodig zijn om uw snijbloemen goed te houden. Wilma Snijbloemen Voeding zorgt ervoor dat uw snijbloemen mooier gaan bloeien op de momenten, wanneer het nodig is. Wilma Snijbloemen Voeding verhoogt de wateropname van de snijbloemen en houd daardoor de bloemen en bladeren in optimale conditie.

Kweektip:

Voor een optimaal resultaat doe het voedingswater in een schone vaas. Snijd de bloemen schuin af en verwijder overtollig blad wat in het voedingswater zou komen. Zet hierna de bloemen zo snel mogelijk in de vaas met voedingswater. Zet de bloemen nooit in de volle zon, op de tocht of langs uw fruitschaal. De bloemen drinken de eerste paar dagen veel water, zorg daarin dat er altijd voldoende voedingswater in de vaas zit. Verwijder uitgebloeide bloemen uit de vaas, zo zorg je dat de andere bloemen langer in conditie blijven.

Dosering:

Voeg 10 tot 30 ml Snijbloemen Voeding toe aan 1 liter vers kraanwater (1 dop = ± 9 ml)

Kwaliteit gewaarborgd:

De stimulatoren en vloeibare voedingen van Wilma’s Lawn & Garden zijn onder de draaidop geseald en lichtdicht verpakt, hierdoor blijft de kwaliteit voor langere tijd gewaarborgd.

Gebruiksaanwijzing:

Bij kamertemperatuur en donker bewaren. Goed schudden voor gebruik. Niet om in te nemen. Na openen beperkt houdbaar.

Inloggen

Bekijk uw order of wijzig uw gegevens.