Kweektip

Voor het beste resultaat adviseert Wilma’s Lawn & Garden het gebruik van Wilma-3 Bloei in combinatie met water op kamertemperatuur (21°C). Op die manier kunnen de wortels van de planten de voeding het beste opnemen.

Dosering

6 – 16 ml per liter water (1 dop is 9 ml).

Kwaliteit gewaarborgd

De stimulatoren en vloeibare voedingen van Wilma’s Lawn & Garden zijn onder de draaidop geseald en lichtdicht verpakt, hierdoor blijft de kwaliteit voor langere tijd gewaarborgd.

Gebruiksaanwijzing

Bewaren bij kamertemperatuur. Goed schudden voor gebruik. Na openen beperkt houdbaar.

Waarschuwing
Buiten bereik van kinderen houden. Niet om in te nemen.

Fosfor

Planten krijgen gedurende de bloeiperiode een steeds grote(re) behoefte aan fosfor. Fosfor draagt in belangrijke mate bij aan de bloei van de plant, door de bloeibereidheid te stimuleren. Dit zorgt uiteindelijk voor een uitbundige bloei. Dit wil niet zeggen dat de plant alleen gedurende de bloeiperiode behoefte heeft aan deze stof. De plant kan de stof fosfor namelijk al in een eerder stadium opnemen en opslaan, zodat de plant al het nodige fosfor in haar bezit heeft, alvorens de bloeiperiode aanbreekt. Wilma-3 Bloei bevat een rijke samenstelling aan ingrediënten en heeft een gunstige uitwerking op de bloeibereidheid van de plant. De bloeifase wordt eerder op gang gebracht en zal langer en intenser plaatsvinden. Wilma-3 Bloei wordt direct door de plant opgenomen en zal bijdragen aan een krachtige bloemontwikkeling en tevens zorgen voor een goed gebalanceerd bloeipatroon.

Biologisch evenwicht

Een stabiele basis is zeer belangrijk voor de bloeiperiode. Wilma-3 Bloei voeding is een zuiver product dat geen ballaststoffen bevat en is geschikt voor alle substraten. De bloeivoeding is zuinig in gebruik en direct opneembaar door de plant. Wilma-3 Bloei voeding bevat tal van sporenelementen en natuurlijke suikers die een gunstige invloed hebben op belangrijke micro organismen en bacteriën in het substraat. De micro-organismen in het bodemecosysteem kunnen zich hierdoor sneller vermenigvuldigen en zorgen voor een rijker bodemleven. Dit vergroot de opneembaarheid van meststoffen voor de plant, waardoor de bloeiende plant meer en gemakkelijker voedingstoffen kan opnemen uit het substraat. Op die manier krijgt het bodemleven een goede stimulans en zal dit de conditie van de plant helpen verbeteren. Dit zorgt voor extra stabiliteit en een biologisch evenwicht in het substraat, waardoor de stimulering en ontwikkeling van bloemen aanzienlijk zal worden vergroot!

Toepassing

Voor een optimaal resultaat te gebruiken in combinatie met Wilma-1 Basis en Wilma-2 Groei. Wilma-3 Bloei kan tijdens de gehele bloeiperiode één keer per week als aanvulling op het leidingwater worden gebruikt bij het bevloeien van het gewas.


Inloggen

Bekijk uw order of wijzig uw gegevens.