De 1-Component aarde voeding

De 1-Component aarde voeding is speciaal ontwikkeld voor de teelt op licht en medium bemeste potgronden. Het bevat waardevolle en zuivere voedingsstoffen zoals Kalium, Magnesium, Nitraat en Fosfor. Kortom, vrijwel alles wat nodig is voor een succesvolle kweekcyclus. Hierdoor is de 1-Component aarde voeding van Atami door het gebruiksgemak uitgegroeid tot een zeer populair product. In de loop der jaren is het aantal tevreden cliënten hierdoor flink toegenomen.

Geen ballaststoffen

De 1-component aarde voeding is een professionele bio-minerale voeding zonder ballaststoffen, die gemakkelijk opneembaar is voor de plant. Deze voeding is speciaal ontwikkeld voor de teelt op aarde en is bijzonder succesvol op kalkrijke substraten. Het helpt tevens de bloeicyclus van uw gewas op gang en zorgt daarnaast voor een gezond bodemleven. Doordat het een zeer zuivere voeding is, behoren verstoppingen in het bevloeiingssysteem tot het verleden. De Aarde voeding A & B is toepasbaar voor zowel de binnen- als de buitenteelt.

Toepassing:

Speciaal ontwikkeld voor kalkrijke substraten.
Dosering (1:200): Gebruik 5ml 1-Component Soil Nutrition op 1 liter voedingsoplossing. Halveer de dosering aan het begin van de cyclus. Geef één keer per week alleen voedingsoplossing zonder voeding.

NPK: 2-3-5 W/W

Waarschuwing: Bij kamertemperatuur bewaren. Goed schudden voor gebruik. Buiten bereik van kinderen houden. Na openen beperkt houdbaar. Niet om in te nemen. De producent stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele ontstane schade conform onze algemene voorwaarden.

Inloggen

Bekijk uw order of wijzig uw gegevens.