Boskke Sky Planter Recycled
De Sky Planter is een gezellige en bijzondere aanvulling voor ieder interieur. Bekroond met het prestigieuze Red Dot Award, verplaatst Bosske met dit design de bloempot van de grond naar jouw plafond. De plant-aardige pot is afgedekt met een speciaal membraan waardoor plant en potgrond netjes in de bloempot blijven zitten.

Deze Sky Planter is gemaakt van 100% gerecycled kunststof en is leverbaar in zwart en wit. Je kunt bovendien kiezen uit de maten small, medium en large; hang bijvoorbeeld de verschillende formaten bij elkaar! De pot wordt geleverd met plafondhaak en bevestigingskabel zodat je zelf de juiste hoogte kunt kiezen. Er kunnen zowel echte als neppe bloemen en planten* in dit potje.

*bloemen en planten niet meegeleverd.

Specificaties
Uniek design
- Leverbaar in zwart en wit
Verkrijgbaar in de maten small, medium en large
De pot is gemaakt van 100% gerecycled kunststof
Plafondhaak en ophangkabel meegeleverd
Wordt geleverd met een pijlstok
Uitgerust met zelfregulerend “Slo-Flo” irrigatiesysteem
Water geven is minder vaak nodig!


Onderhoud en verzorging
De Sky Planters beschikken over een slim Slo-Flo zelfregulerend irrigatiesysteem, waarbij geleidelijk water wordt afgegeven aan de wortels van de plant vanuit een waterreservoir. Doordat er geen water kan weglopen of verdampen, is water geven minder vaak nodig; zuinig én handig voor een weekendje weg!

Inloggen

Bekijk uw order of wijzig uw gegevens.