Speciale techniek

Premium Plant Powder is ontwikkeld met behulp van een speciaal productieproces waarbij de voedingsstoffen gechelateerd zijn. Door deze techniek is de voedingsstof in poedervorm beschikbaar en daardoor langer houdbaar, waardoor de goede eigenschappen van het product behouden blijven. Ook zijn er diverse mineralen en micro-organismen aan het poeder toegevoegd. Deze worden direct geactiveerd op het moment dat het poeder met water in aanraking komt. Atami adviseert daarom altijd het gebruik van water op kamertemperatuur (21°C), dit zorgt voor het beste resultaat. Het grote voordeel van het toevoegen van water in de kweekruimte, is dat er kan worden volstaan met een relatief kleine opslagruimte, waardoor er meer (kweek)ruimte overblijft.

1-component voeding:

Hydro Premium Plant Powder kan worden beschouwd als een 1-component voeding, doordat het alles bevat wat nodig is aan belangrijke meststoffen. Het mengen van voedingen is hierdoor niet meer nodig. De ideale samenstelling en eenvoud in gebruik maakt deze alles-in-één voeding zeer populair. Hydro Premium Plant Powder is niet alleen handig, maar biedt ook veel voordeel tijdens het transport. Wat overblijft na gebruik is de verpakkingsfolie die gemakkelijk kan worden weggegooid in de afvalbak. Nog minder risico’s dus!

Toepassing:

Vanaf de groeifase toevoegen aan het voedingswater. Kan tijdens het groeistadium dagelijks worden gebruikt bij het bevloeien van het gewas.

NPK:
9-7-17 (w/w)

Kweektip:

Atami adviseert het gebruik van bio-stimulatoren voor een optimaal resultaat. Daarnaast wordt het gebruik van water op kamertemperatuur (21°C) aanbevolen.

Gebruik:

Op kamertemperatuur bewaren. Goed schudden voor gebruik. Buiten bereik van kinderen houden. Na openen beperkt houdbaar. Niet om in te nemen. De producent stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele ontstane schade conform onze algemene voorwaarden.

Inloggen

Bekijk uw order of wijzig uw gegevens.