Coco voeding A & B

Coco voeding A & B zorgt ervoor dat het gewas nog beter de goede eigenschappen van kokos kan benutten en verbetert het biologisch evenwicht in het kokossubstraat. Door de volledigheid in samenstelling aan juiste voedingsstoffen is Coco voeding A & B uitermate geschikt voor kweeksituaties waarbij er veel lichtintensiteit plaatsvindt. Door de toevoeging van Coco voeding A & B wordt de lichtopname door de bladeren van de plant optimaal benut en kan dit worden omgezet in extra energie voor de plant. Door deze goede eigenschappen staat de Coco voeding A & B nog steeds aan de basis voor mooie kweekresultaten op kokos. Het is een professioneel uitgebalanceerde voeding die zorgt voor een stabiel en biologisch evenwicht van het substraat. Daarbij bevat de Coco A & B voeding alle benodigde voedingsstoffen voor het gehele groeistadium. De rijkdom aan toegevoegde sporenelementen en mineralen maken de Coco voeding A & B tot een hoogwaardig product.

Toepassing:

Deze voeding is alleen te gebruiken wanneer de B’cuzz Coco voeding A & B samen en gelijktijdig in water met elkaar worden vermengd. Voor het beste resultaat adviseert Atami het gebruik van water op kamertemperatuur (21°C).

Kweektip:
Goed schudden voor gebruik. Naast de Coco voeding A & B wordt het gebruik van bio-stimulatoren aanbevolen.
Dosering: 1-3ml A en 1-3ml B per liter voedingsoplossing.

NPK:
Coco Nutrition A: NK 5-5
Coco Nutrition B: PK 4-6

Gebruik:

Bij kamertemperatuur bewaren. Goed schudden voor gebruik. Buiten bereik van kinderen houden. Na openen beperkt houdbaar. Niet om in te nemen. De producent stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele ontstane schade conform onze algemene voorwaarden.

Inloggen

Bekijk uw order of wijzig uw gegevens.