Hydroteelt: Steenwol en Mapito

Op steenwol en mapito worden door vele Hydro kwekers mooie resultaten behaald. Steenwol is namelijk stevig van structuur en bevat een optimale verhouding aan water en zuurstof. Kortom, een ideaal substraat om op te kweken! Door de hoge zuurstoftoelaatbaarheid kan vrijwel ieder gewas zich er bijzonder goed op ontwikkelen. De planten nemen hierdoor snel in omvang toe en krijgen een enorme behoefte aan extra voedingsstoffen. Door de toevoeging van Hydro voeding A & B ontwikkelen gewassen zich zeer snel op een substraat als steenwol en verloopt ook de bloeiperiode vaak sneller dan bij andere substraten zoals aarde. Door de planten alles te geven wat zij voor deze snelle groei nodig hebben is de Hydro voeding A & B speciaal ontwikkeld voor de Hydro teelt.

Waarschuwing:

Bij kamertemperatuur bewaren. Goed schudden voor gebruik. Buiten bereik van kinderen houden. Na openen beperkt houdbaar. Niet om in te nemen. De producent stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele ontstane schade conform onze algemene voorwaarden.

Toepassing:

Deze voeding is alleen te gebruiken wanneer de Hydro voeding A & B samen en gelijktijdig in water met elkaar worden vermengd. Voor het beste resultaat adviseert Atami het gebruik van water op kamertemperatuur (21°C).

Dosering: 1-3 ml A en 1-3 ml B per liter voedingsoplossing

NPK:
Hydro Nutrition A: NK 5-5 W/W
Hydro Nutrition B: PK 4-6 W/W

Verkrijgbaar in: 1, 5 en 10 liter.

Inloggen

Bekijk uw order of wijzig uw gegevens.