Waarom Wilma plantenvoeding

 

Waarom Wilma plantenvoeding?

Wilma’s Lawn & Garden wil dat jouw planten mooi en goed stralen! We leggen je daarom graag uit waarom plantenvoeding essentieel is. Elke moestuinfreak wil toch meer winst uit zijn of haar gezaaide groenten? We zetten de belangrijke redenen van waarom Wilma plantenvoeding graag voor jou op een rijtje! 


 • Vanaf 2,05

  Bestel nu

  WILMA-1 BASIS

  De ideale basis voor je plant

 • WILMA-2 GROEI

  Vanaf 2,05

  Bestel nu

  Het beste voor de groei van je plant

 • Wilma 3 – Bloei

  2,05

  Bestel nu

  Voor een optimale bloei van je plant

 • Groene plantenvoeding

  2,05

  Bestel nu

  Ondersteunt de conditie van je groene plant!

  Nu vanaf:

 • Wilma Orchidee voeding

  2,29

  Bestel nu

  Voor het hele jaar te gebruiken!

 • Wilma Palm voeding

  2,29

  Bestel nu

  Haal de zomer in huis

 • Wilma Bonsai-1 Herfst/winter

  2,29

  Bestel nu

  Ondersteunt de weerstand wanneer het nodig is!

 • Bonsai-2 Lente/Zomer

  2,29

  Bestel nu

  Ondersteunt de groei optimaalHet begint allemaal eerst bij de basis van de plant

Er zijn verschillende fases bij het bouwen van een huis. De eerste fase begint bij de fundering, zonder fundering kun je niet de hoogte in bouwen. Dit geldt ook voor een plant. De basis moet eerst goed zijn om te kunnen groeien. De juiste bodem is van essentieel belang als je lang van jouw planten en moestuin wil blijven genieten. Wij adviseren je daarom graag onze nieuwe innovatieve substraten.

Daarna wil je dat je plant de lucht in gaat

De fundering is sterk genoeg om op te bouwen. De tweede fase bij het bouwen van een huis zijn de muren. Je gaat de lucht in bouwen. Bij een plant is dit niet anders. Naarmate de basis goed is, wil je dat deze zo goed mogelijk groeit. Je wilt immers zoveel mogelijk groenten uit je moestuin! Het verzorgen van de plant is hierbij van belang. Ondanks dat substraat een watervasthoudende functie heeft, is het van belang dat de plant voldoende water krijgt. Daarnaast is het toevoegen van plantenvoeding aan het voedingswater van essentieel belang. Hiervoor gaan we naar de volgende fase.

Uiteindelijk is het tijd om je planten echt te laten stralen!

Je fundering, de muren en het dak staan als een huis. Nu is het tijd om je huis mooi te maken. Voor een plant geldt dit precies het zo. Het is nu écht tijd om te stralen. Plantenvoeding zorgt er voor dat je plant nu extra lang en mooi opfleurt. Naast dat de plant extra lang en mooi staat, zal plantenvoeding ook zorgen voor een lekkerdere geur en smaak van je moestuin winsten. Zelfvoorzienend smaakt lekkerder! Je weet nu waarom Wilma plantenvoeding belangrijk is. Dus laat je planten maar stralen!
Verder winkelen


 

Inloggen

Bekijk uw order of wijzig uw gegevens.