Wilma’s Lawn & Garden laat mensen stralen!

Wist je dat uit diverse onderzoeken is gebleken dat mensen zich beter voelen in een omgeving waar planten zijn. Mensen die ziek zijn genezen ook sneller in een omgeving met veel groen. Het feit dat mensen zich prettig voelen in een groene omgeving zit in onze genen.

Een bijdrage van ons aan “Stichting Mobiliteit Voor Iedereen” is dan ook vanzelfsprekend. Stichting MVI zet zich iedere dag in om Zorgbus vervoer te kunnen realiseren in Rosmalen en directe omgeving.

 Door de enorme veranderingen en bezuinigingen kan een steeds groter wordende groep kwetsbare zorgafhankelijke ouderen niet of nauwelijks nog deelnemen aan belangrijke sociale activiteiten. Door de bijdrage van Wilma’s Lawn & Garden aan Stichting MVI voor het inzetten en aanbieden van Zorgbusvervoer zorgen wij er mede voor dat vele zorgafhankelijke mensen uit een isolement worden gehaald en middels het aanbieden van een sociaal netwerk zorgen wij er mede voor dat deze groep kwetsbare mensen richting toekomst zichzelf beter kunnen redden.

Hier onder staat een plaatje van de zorgbus!

Inloggen

Bekijk uw order of wijzig uw gegevens.