Betaalopties

Het shoppen op de webshop van Wilma’s Lawn & Garden willen wij natuurlijk zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken. Daarom bieden wij jou de beste en veiligste betaalopties aan. Betalingen via onze webshop zijn altijd in een beveiligde omgeving! Op de webshop van Wilma’s Lawn & Garden kun je via iDeal, PayPal, Bancontact en Afterpay betalen, wij werken er aan om je een uitgebreider betaalpakket aan te bieden.

iDEAL iDeal

Werkt u met internetbankieren? Dan kunt u snel en heel eenvoudig betalen via iDeal. Het betaalproces verloopt beveiligd en vertrouwd via de bekende betaalomgeving van uw bank. De betaling wordt meteen verwerkt en is ook gelijk zichtbaar op uw afschrift of mobiele bankieren app. Betalen met iDeal is in Nederland verreweg de populairste betaalmethode vanwege het gemak en de veiligheid.

PayPal Paypal

Heeft u een PayPal account? Dan kunt u snel en veilig online betalen.

  

Bancontact bancontact logo wlg-min

Voor onze Belgische fans hebben we de betaalmogelijkheid Bancontact / Mr. Cash geïmplementeerd. Je kunt dus ook vanuit België je planten laten stralen met Wilma’s Lawn & Garden.

   

Logo-afterpay-checkout_XL

Je kunt bij Wilma’s Lawn & Garden nu ook gemakkelijk betalen via de populaire betaaloptie AfterPay! Betalen doe je dan achteraf, nadat je de bestelling veilig ontvangen hebt. Dan weet je zeker of het product bevalt en betaal je alleen voor wat je wilt houden. Zo beschermen wij jou als consument, dat is wel zo prettig. Zodra de bestelling geleverd is, ontvang je een betaaloverzicht per e-mail. Deze kan je direct via de betaalknop of binnen 14 dagen voldoen. Wel gelden er enkele regels:

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland)

AfterPay voert voor  het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. je kunt bij Wilma’s Lawn & Garden betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150.- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay? Dan kun je tot een bedrag van € 250.- betalen. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met een digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het bestelde product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

AfterPay – Eenmalige Machtiging (Nederland)

AfterPay voert voor Wilma’s Lawn & Garden het volledige achteraf betaalproces uit. Je kunt bij Wilma’s Lawn & Garden betalen met een eenmalige machtiging tot een bedrag van € 150.- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben jij al bekend bij AfterPay? Dan kun je betalen tot een bedrag van € 250.- .Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met eenmalige machtiging voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 Terug naar overzicht


 

Inloggen

Bekijk uw order of wijzig uw gegevens.