Cadeautjes zijn altijd leuk, maar met deze vijf ‘groene’ cadeautjes weet je zeker dat je iemand verrast! Geef bijvoorbeeld eens een complete kweekset voor een kruidentuin cadeau of wat dacht je van een origineel cadeau voor kinderen!

1. Geef een bloemetje cadeau!

Met bloemen maak je bijna iedereen blij! Geef in plaats van een bos bloemen eens een teiltje met grond en bloemenzaden cadeau. Het gaat veel langer mee dan een boeket, waardoor de gelukkige krijger er veel langer plezier van heeft. We hebben het al voor je verpakt tot een leuk pakketje!

Je kunt onder andere kiezen uit:

Teiltje met passiflora, teiltje met strelitzia, een emmertje met papaver of een emmertje met zonnebloemen. Los (bloemen)zaad geven met een leuke bloempot kan natuurlijk ook!

2. Gereedschap

Een groen cadeautje dat zowel voor mannen als voor vrouwen geschikt is. Vooral tuiniers worden heel blij van de ‘gereedschapscadeautjes’. Geen tuiniers in je vriendenkring? Niet getreurd: ook voor de barbecuefans is er een leuk gereedschappakketje!

Je kunt onder andere kiezen uit:

Draagbaar tuingereedschapsetje, 7-delig tuingereedschapset, koffer met tuingereedschap en barbecue gereedschapset. Zit je cadeautje er niet tussen? Bekijk dan ook eens het assortiment tuingereedschap.

3. Leuke groene cadeautjes voor kinderen

Groene cadeautjes voor kinderen zijn heel leuk én leerzaam; ze ontdekken hierdoor hoe groenten, bloemen en fruit groeien en waar het vandaan komt. Door iets te geven waar ze ook nog eens van kunnen oogsten, wordt het ook een gezond cadeau!

Je kunt onder andere kiezen uit:

Emmer met growkit voor tomaten, emmer met growkit voor vlinderbloemen, kweekset compleet, roze handschoenen en nog veel meer. Bekijk het hele assortiment kinderproducten.

4. Lekker kruidig!

Kruiden zijn leuk en gemakkelijk om te kweken: ze verspreiden een heerlijke geur, zien er leuk uit én je kunt ze ook nog eens eten of door allerlei gerechten of thee verwerken. Zeker weten dat veel mensen blij worden van zo’n veelzijdig cadeau.

Je kunt onder andere kiezen uit:

Compleet kweekset voor een kruidentuin, kweekset met theekruiden, of een emmertje met een growkit voor basilicum en peterselie.

5. Voor de insecten en vogels

Insecten en vogels in de tuin zorgen al snel voor gezelligheid. Maar dat niet alleen, het is ook goed voor de natuur om vogels en insecten welkom te heten in de tuin. Draag je steentje bij aan het milieu en geef een vogelhuisje of insectenhotel cadeau. Een leuk en origineel cadeau!

Je kunt onder andere kiezen uit:

Vogelhuis met boomschors, insectenhotel met boomschors, bloemenzaad voor een vogeltuin, zaden voor vlinderlokkers.

Veel plezier met het kiezen van het leukste groene cadeau!

Zit er nog niet tussen wat je zocht? Bekijk het hele assortiment cadeauartikelen.

Inloggen

Bekijk uw order of wijzig uw gegevens.